Rådgivning

Find information om PPR (Pædagogisk-Psykologisk Rådgivning), Sundhedsplejen, Familiecentret, Konfliktmægling, og Børne- og Familierådgivning.


Har du behov for hjælp eller rådgivning med henblik på børne- og familiemæssige forhold, kan du kontakte kommunes Børne- og Familierådgivning.

Mail: bfrg@jammerbugt.dk
Telefon: 72 57 77 77

Familierådgivning og akut hjælp

Både kommunen og private organisationer kan hjælpe, hvis du har brug for rådgivning om familieforhold eller lignende.

Familiecentret

I enhver familie kan der opstå problemer. Nogle gange er problemerne af en sådan karakter, at der er brug for hjælp udefra.

PPR - Pædagogisk Psykologisk Rådgivning

PPR -(Pædagogisk Psykologisk Rådgivning) arbejder på at give børn de bedste udviklingsmuligheder hjemme, i skolen, i dagtilbudet eller i fritidsordningen. Fagpersonen fra PPR er ofte kendt som "talepædagogen", "psykologen" eller "konsulenten".

Sundhedsplejen

Sundhedsplejen er et tilbud for alle gravide, spædbørn, småbørn og skolebørn. Tilbuddet er gratis og tilbydes til familier med børn - fra graviditeten til udgangen af 9. klasse.

Tværfaglig håndbog - spil sammen

Heldigvis trives langt størstedelen af Jammerbugt Kommunes børn og unge med gode og trygge opvækstvilkår i hjemmet, i dagtilbud, i skole og i fritiden. Nogle børn og unge har dog brug for en særlig indsats i kortere eller længere tid, og her har man som fagperson et helt særligt ansvar for at yde støtte og hjælp.

Kontakt

Børne- og Familieforvaltningen
Danmarksgade 3
9690 Fjerritslev
Tlf.: 72 57 77 77
bk@jammerbugt.dk