Feriepasning for dagpleje, vuggestue børnehave og SFO

Orientering og tilmelding til feriepasning 2017 (dagen efter Kr. Himmelfartsdag, uge 29, 30, 31 og mellem jul og nytår).

Lavt Fremmøde

Kriterierne for lavt fremmøde i børnehaverne og SFO er fastsat til 10% i Jammerbugt Kommune. Det betyder, at institutionerne kan lukke og tilbyde koordineret pasning de dage, hvor der er lavt fremmøde.

Alle dagtilbud i Jammerbugt Kommuner har helt lukket den 24. december og 5. juni (Grundlovsdag).

Børnehave/SFO

Der er koordineret pasning i ugerne 29 + 30 + 31 og mellem jul og nytår og fredag efter Kr. Himmelfartsdag. Det betyder, at der altid er en børnehave/SFO, der holder åbent i et distrikt til forældre med pasningsbehov.

Dagpleje

Du vil altid få tilbudt en gæstepleje i distriktet, når din dagplejer holder ferie. Vi kan dog ikke altid tilbyde en gæstepleje i legestuegruppen.

Information om fælles koordineret pasning i dagpleje, vuggestue, børnehave og SFO

Lukkedage 2017