Visioner for planlægningen i Blokhus-Hune

Formålet med visionskataloget er at skabe nogle billeder på, hvordan Blokhus-Hune kan komme til at se ud, baseret på den forudgående proces og de lokale tiltag.

Det udarbejdede visionskatalog for fremtidens Blokhus-Hune er blevet til i samarbejde mellem d.a.i. arkitekter ingeniører og Jammerbugt Kommune.

Visionskataloget kan opdeles i 3 dele. Den første del giver et billede på lokale initiativer og projekter, der er en forudsætning for den fremtidige udvikling. Anden del præsenterer visionen for hvordan fremtidens Blokhus kan komme til at se ud, mens tredje og sidste del udgøres af et designkatalog, hvor virkemidler til at opfylde den beskrevne vision indgår.

Målet er at visionskataloget kan åbne for den offentlige debat om hvad og hvordan Blokhus-Hune skal tage sig ud i fremtiden, inden den reelle planlægning påbegyndes.

Afsættet for arbejdet har været ønsket om at fokusere på oplevelsen af byen og byens rum, og er mundet ud i en vision, hvor fortætning og styrkelse af forskellige bymiljøer går hånd i hånd med de lokale initiativer og binder dem sammen til en helhed, der udgør rammerne for "Hverdagsbyen Blokhus".

Se Visionskataloget og kom med bemærkninger frem til 1. februar 2009.

Dokumenter

Visionskatalog i A3

Visionskatalog i A4

Plancher i A3

Oplæg fra borgermøde

Referat fra borgermøde

 

Kontakt

Vækst- og Udviklingsforvaltningen
Lundbakvej 5
9490 Pandrup
Tlf.: 72 57 77 77
vu@jammerbugt.dk

Team Plan
Teamleder
Kell Agerbo
Tlf. direkte: 72 57 76 41
kag@jammerbugt.dk

Nyttige links

Download Adobe Reader