Salg af parcelhusgrunde – 4. etape Skovparken

Jammerbugt Kommune udbyder nu 4. etape af byggemodningen af Skovparken, Aabybro.

Byggemodningen består af tre parcelhusgrunde. Grundene har følgende størrelser: 1.162 m2, 1.169 m2 og 1.530 m2. Se en oversigt over grundene her.

Grundene er attraktiv beliggende i den østlige del af Aabybro tæt på:

• børnehave
  • ny skole fra august 2016
  • skov
  • hovedvejen mod motorvej E39

Grundene udbydes til en fast pris på 575 kr./m2 og såfremt flere tilbudsgivere ydret ønske om køb af samme grund, vil der blive foretaget lodtrækning mellem tilbudsgiverne på den enkelte grund.

De nærmere vilkår og forhold for udbuddet er beskrevet i følgende salgsbetingelser. Du kan ydermere læse lokalplanen og jordbundsundersøgelsen for Skovpaken. Endvidere kan du se en oversigt over grundene med mål her.

Anmodning om køb af grund

Tilbudsgivere skal senest onsdag den 28. juni 2017 kl. 12.00 anmode om køb af grund. Anmodning afgives på denne særskilt blanket. Ønskes man at deltage i lodtrækning på flere grunde, skal der udfyldes en blanket pr. grund. Det vil dog kun være muligt at erhverve en grund pr. tilbudsgiver.

Grundene udbydes efter bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentlig udbud af kommunens ejendomme og betingelser nævnt i salgsbetingelserne.

Derforjammerbugt.dk

Læs mere om de gode grunde til at vælge at bo i Aabybro på www.derforjammerbugt.dk.

Jammerbugt Kommune
Toftevej 43