Familien Kruse

Pludselig gav det hele mening...

For 15 år siden gik min kæreste og jeg tur i Svinkløv plantage. Her så vi huset og tænkte – der skal vi engang bo. I første omgang gik turen dog til Aarhus, hvor min mand og jeg begge fik arbejde. Da vi fik lyst til at få børn, købte vi et landsted uden for Aarhus. Lige midt på en mark. Huset var dejligt, men alligevel følte vi os fastlåste. Både i forhold til økonomi og tid. Vi arbejdede begge på fuldtid og kæmpede med at få hverdagen til at hænge sammen som familie.

Min mand Rasmus kommer fra Fjerritslev og ville gerne tilbage. Så han brugte 7 år på at overtale mig til at flytte. Alle brikkerne faldt på plads, da vi opdagede, at vores gamle drømmehus i Svinkløv plantage var til salg. Ved at flytte hertil kunne vi få luft i økonomien og meget mere ro i hverdagen. Her kan jeg virkelig mærke mig selv igen – og give mine tre børn det nærvær, der skal til. Vi behøver nemlig ikke to fuldtidsindtægter for at have det godt her.

Samme dag, som vi overtog huset, fik Rasmus job som pedel. Og jeg har fået et deltidsjob på Svinkløv Camping. Vi nyder virkelig vores "nye liv". Vi bor midt i naturen, har masser af plads – og ikke mindst tid til at være sammen.

- Anne-Sofie

Vi valgte Svinkløv, fordi...

  • Naturen er lige uden for døren
  • Vi vil have tid til at være familie
  • Det giver mere luft i økonomien

Tilbage til derforjammerbugt.dk