Familien Højen

Vi har fået luft omkring os...

Det var helt klart grundpriserne, der fik os til at kigge på Aabybro. Vi kommer fra et rækkehus i Hasseris og ville gerne have noget større. Ved at flytte til Aabybro kunne vi få et større hus – og stadig være tæt på storbyen.

Jeg arbejder i Nørresundby, og min mand Jakob har job i Aalborg. Og det tager jo kun 20 minutter at køre derind. I forbindelse med vores arbejde har vi en del rejseaktivitet og bruger ofte lufthavnen. Med vores nye adresse her i Aabybro har vi nærmest fået tættere til lufthavnen, end vi havde før.

Som børnefamilie er Aabybro helt perfekt. Vi bor i et stort nybygget kvarter, hvor der bor rigtig mange familier som os. Så for os er det alle tiders, at byens helt nye skole åbner i 2016 og vores DGI-HUS er netop blevet renoveret og bygget større. Samtidig er der flere børnehaver, vuggestuer og dagplejere at vælge imellem. Her sker virkelig noget. Det er uden tvivl en by i udvikling.

Vi får det bedste fra alle verdener: Storbyen er tæt på. Et rigt lokalt handelsliv. Strand og natur i baghaven. Og et fællesskab med familier som os selv.

- Rikke Højen

Vi valgte Aabybro, fordi...

  • vi har fået mulighed for at bygge det hus, vi gerne ville
  • her bor masser af børnefamilier som os selv
  • vi har fået højere til loftet

Tilbage til derforjammerbugt.dk