Asger Møller Madsen (V)Jeg er 52 år, gift med Tina og vi har to piger på 13 og 14 år. Jeg er født og opvokset i Tranum området.

Efter min skolegang i Tranum og Skovsgård, fik jeg job på forskellige landbrug i Danmark og England.

Jeg har de sidste 25 år boet og drevet landbrug i Arentsminde. Landbruget solgte vi sidste år i november og flyttede i februar 2014 til Brovst på Vesterbjergvej 5.

I dag arbejder jeg free lance med forskellige ting med tilknytning til Landbruget. 

Politisk vil jeg kæmpe for, at Jammerbugt Kommune er et godt sted at bo. Jeg vil kæmpe for Jammerbugt Kommune som en helhed, men jeg vil aldrig glemme mit gamle lokalområde Arentsminde/Øland/Halvrimmen. Det er trods alt her, jeg har tilbragt 25 år af mit liv.

Jeg vil også gøre en stor indsats for gode vilkår for erhvervslivet. Går det godt i erhvervslivet, vil det komme os alle til gode i Jammerbugt Kommune.

En fornuftig og jordnær tilgang til miljøpolitik i Jammerbugt Kommune er en ting, jeg vil kæmpe for. Det vil sige en politik så vidt mulig baseret på fakta og ikke på alle mulige modelberegninger.

En anden vigtig sag er Jammerbugt Kommunes status som en god klimavenlig kommune. Vi skal være en kommune med meget CO2 fri energi produktion, uden et af verdens største CO2 lagre i vor undergrund.

En tredje vigtig ting en en god skole, hvor børnene får en god og lærerig undervisning med så højt et timetal som muligt i så decentrale skoler som mulig.