Jens Rafn Andersen (T)Jeg er født 24. april 1970 i Gentofte og har tilbragt min barndom på Sjælland og i Grønland men primært i Gøttrup, hvor jeg i mange år boede med min mor og far og min bror.

Jeg blev student fra Fjerritslev Gymnasium i 1989, og tog derefter som aspirant en maskinmesteruddannelse hos A.P. Møller. 

Min erhvervskarriere har dels bestået af lederjobs hos forskellige virksomheder både på Sjælland og i Nordjylland, og dels af en periode hvor jeg har arbejdet som underviser, både i folkeskolen, på en efterskole og også et vikariat i matematik på Fjerritslev Gymnasium. 

En af de førnævnte lederstillinger var også det, der fik mig og min familie til at flytte tilbage til Kettrup ved Fjerritslev og dermed til Jammerbugt Kommune. Jeg bor sammen med Mille og vi har sammen fået 3 børn; Anton, Anna Sofie og Frederikke. 

Det, der driver mig, er at arbejde med mennesker. Det glæder jeg mig utroligt meget til også at kunne gøre i kommunalbestyrelsen i Jammerbugt Kommune. Her er jeg som repræsentant for Borgerlisten (liste T) fra 1/1-2017 medlem af Social- og Sundhedsudvalget og Teknik- og Miljøudvalget. At kunne være med til at sikre en kommune i balance er for mig en fantastisk opgave; en kommune med gode tilbud både for børn, unge og ældre, for borgere og virksomheder, for folk i byen og folk på landet. 

Min fritid bruger jeg blandt andet på familien, naturen og jagt. Derudover er jeg domsmand ved Vestre landsret i Aalborg.