Danskerne ser positivt på skolebyggeri

Danskerne foretrækker at investere i nybyggeri og renovering af folkeskoler, når de kommunale anlægskroner skal prioriteres. Det viser en ny undersøgelse, som YouGov har gennemført for Momentum blandt et repræsentativt udsnit af de 18-74-årige.

32 procent af de adspurgte sætter folkeskolen på en førsteplads over de områder, hvor de helst vil se renoveringer eller helt nye bygninger. 19 procent vil helst have renoveret eller nybygget veje, mens 15 procent sætter kloakkerne på førstepladsen. Nederst på listen finder man kulturbyggerier, som kun to procent har givet førsteprioritet.

Det ser ud til, at Jammerbugt Kommune her er helt i tråd med befolkningen, idet man har satset stort på skolebyggeri og netop nu er i færd med at afslutte et byggeri af en helt ny Aabybro skole til 190 mio. kr. Det er uden sidestykke det største anlægsprojekt i kommunens historie.

- Vi er selvfølgelig meget positive over for YouGov undersøgelsen og det er glædeligt, at vi bruger pengene, som danskerne foretrækker, siger borgmester Mogens Gade fra Jammerbugt Kommune.

Skolebyggeri i Aabybro

Skolebyggeri i Aabybro