Spil Dansk-konkurrence på Facebook

I uge 44 er der igen i år Spil Dansk, og Jammerbugt Kommune markerer som vanligt dette på forskellig vis og i år prøves et nyt koncept.

Arrangør Kresten Møller Jørgensen fortæller, at man forsøger at skabe et Spil Dansk-fællesskab og en kreativ platform på Facebook for borgerne, hvor de kan dele deres Spil Dansk-oplevelser og at det udformes som en konkurrence: ”Sing, shout or be the base”.

Ved at lave denne event håber man, at deltagerne tager sig tid til at opleve, hvordan andre har grebet udfordringen an og at de kan drage nytte af hinandens kreativitet til at skabe nyt samt skabe et fællesskab i kommunen på tværs af alder, geografi og interesser mm. Man håber også på at deltagerne giver sig tid til at kommentere og like videoer fra andre.

Ideen til at udvikle denne event, kommer fra Kresten, der i øjeblikket er praktikant hos Jammerbugt kommune, Kultur & Fritid, som et led i hans uddannelse indenfor ”Natural and Cultural Heritage Management” fra University College Nordjylland i Hjørring. Kresten mener, at nyskabelse og gentænkning af events på mange måder matcher sammen med sloganet ”Vi gør det på Jammerbugtsk”.

Konkret opfordres borgerne til at lave en musikvideo, hver for sig eller sammen i grupper. Hvordan deltagerne vælger at gribe det an er helt op til dem selv, da man ikke vil begrænse nogens kreativitet. Eneste regel er dog, at det skal være en af de 16 sange, der er fællessange fra spildansk.dk.

Musikvideoerne skal her efter uploades på www.facebook.com/Spildanskjammerbugt senest 11. november. Herfra udvælges vindere i fire kategorier:

  • Den mest kreative
  • Den mest musikalske
  • Den mest sjove
  • Den mest overraskende

Alle er velkomne til deltage og arrangøren har været så heldig, at Vesterhavsrock, Expert Brovst, Legekæden Aabybro og Meny Aabybro gerne vil sponsorere præmier til konkurrencen.

Kresten Møller Jørgensen håber, at der er mange, som ønsker at deltage i konkurrencen, samt at de fortsat vil bruge Spil Dansk-fællesskabet til at øge både kendskabet til Spil Dansk og til den kreativitet, der findes hos kommunens borgere omkring dette event. Der vil blive happenings omkring præmieoverrækkelserne.

Læs mere om konkurrencen.