Kronprinsessen indvier den nye Aabybro Skole

Torsdag 15. september indvier Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen officielt Jammerbugt Kommunes pædagogiske og arkitektoniske fyrtårn - Aabybro Skole.

Siden 2012 har planlægning og byggeriet af den nye skole i Aabybro været i gang. Skolen blev taget i brug 11. august, og bliver nu officielt indviet af H.K.H. Kronprinsessen 15. september. 

”Byggeriet af skolen er den største investering i Jammerbugt Kommunes historie. Med det gennemførte byggeri er vi nået i mål med vores vision om at bygge en skole, der er tilpasset den seneste skolereform, når det gælder det læringsmæssige og pædagogiske miljø. Derfor er vi meget stolte over, at Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen indvier skolen”, fortæller Borgmester Mogens Gade. 

Kronprinsessen vil under indvielsen besøge begge afdelinger af skolen og binde dem sammen ved at spadsere via banestien fra Aaby Sdr. Gade-afdelingen til Kattedamsvej-afdelingen. Ved indvielsen vil Kronprinsessen afsløre et maleri af kunstneren Mette Rehné. Maleriet er lavet specielt til skolen og illustrer historien om skolens tilblivelse samt visionen om skolen som et arkitektonisk og pædagogisk fyrtårn. Herefter vil Kronprinsessen besøge 0. klasserne og overvære forskellige aktiviteter.

Arrangementet 15. september fra kl. 10.45 - 12.00 er for elever og medarbejdere fra Aabybro Skole samt inviterede gæster, heriblandt repræsentanter for de mange parter bag byggeriet. Alle der har lyst til at være med til at fejre dagen er meget velkomne til at møde op uden for skolen og langs banestien.  

Program ved den officielle indvielse 15. september 2016:
Kl. 10.45 - Ankomst ved Aabybro Skoles afdeling på Aaby Sdr. Gade 

Kl. 10.50 - Optræden ved afdelingens elever og lærer 

Kl. 10.55 - Kronprinsessen og borgmester Mogens Gade spadserer ad banestien, der forbinder de to skoleafdelinger 

Kl. 11.00 - Kronprinsessen og borgmesteren ankommer til Aabybro Skoles afdeling på Kattedamsvej 

Kl. 11.10 - Taler ved borgmester Mogens Gade og Kronprinsessen – herefter afsløring af maleriet af Mette Rehné 

Kl. 11.20 - Musikalsk optræden ved afdelingens elever og lærer 

Kl. 11.30 - Rundvisning for Kronprinsessen ved projektleder Lone Engberg