Er du mellem 18 og 25 år? Har du lyst til at gøre en forskel for et andet ungt menneske?

Jammerbugt Kommune starter netop nu et nyt initiativ op, hvor vi samler en gruppe af unge frivillige, der vil være med til at hjælpe andre unge i uddannelse. Og vi mangler dig som frivillig!

Kender du nogen, der har så svært ved at komme op om morgenen, at de ikke kommer i skole? Er bange for at tage alene med bussen? Er bekymret for, om de kan finde rundt på uddannelsesinstitutionen, den første dag? Har mistet modet til at starte på en uddannelse?

Uddannelse er den bedste både at sikre sin fremtid på, men nogle unge har udfordringer i hverdagen som gør, at de ikke får startet på en uddannelse, eller har svært ved at gennemføre den. De mangler det sidste skub eller den sidste støtte, og her kommer du ind i billedet... For du kender det selv! Det er altid federe at få støtte fra en jævnaldrende, som ved hvordan det er at være ung.

I Ung For Ung samler vi en gruppe unge mennesker som har mod på at gøre en forskel. Du bliver matchet op med en anden ung ud fra interesser, skolevalg, bopæl og alder. Du får mulighed for at mødes med de andre unge frivillige til fælles arrangementer og møder i frivilliggruppen, hvor i kan snakke sammen og få gode ideer og inspiration.

Du får altså et stærkt netværk af engagerede unge mennesker, masser af erfaring med at arbejde som frivilligt, og så får du et bevis og en udtalelse, som du kan bruge i dit CV. Samtidig får du kontakt til vores frivilligkoordinator, som du altid kan tage fat i, hvis du oplever udfordringer eller gerne vil have sparring.

Har du lyst til at vide mere?
Mød op til informationsmøde om at være frivillig i Ung For Ung. Næste informationsmøde afholdes d. 6. september kl. 18.30 i Ungeenheden, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro.

Tjek også Ung For Ung på Facebook eller kontakt mentorkoordinator Janne Schubert fra Ungeenheden i Jobcenter Jammerbugt på 4191 1790.