Facebook og andre sociale medier

Jammerbugt Kommune har profiler på flere af de sociale medier - Facebook, Twitter, LinkedIn og Youtube.

Facebook

  • Jammerbugt KommuneHer formidler vi de gode historier, events og kampagner, og fortæller om, hvad der ellers rører sig i kommunen. 
  • Jammerbugt Eventforening. Jammerbugt Eventforening er en netværksskabende organisation for oplevelsesorganisationer i Jammerbugt. Det er foreningens formål at støtte og bidrage til udviklingen af events i Jammerbugt Kommune.
  • Ny skole i Aabybro. Denne Facebook-side har til formål at orientere om processerne omkring byggeriet af den nye skole i Aabybro. Alle er velkomne til at deltage i processen med kommentarer og spørgsmål.
  • Landdistriktskontoret. Siden formidler Landdistriktkontorets arbejde med at hjælpe med til at fremme udvikling af lokalområder i Jammerbugt Kommune.
  • Yderlig vækst. Siden formidler projektet 'Yderligere Vækst', der sætte turbo på væksten i Jammerbugt Kommune.
  • Annoncer fra Teknik- og Miljøforvaltningen. Vi offentliggør de aktuelle annoncer fra Teknik- og Miljø-området på Facebook. Klik "Synes godt om" og få direkte besked.
  • Brovst Asylcenter vil fortælle den gode historie om Asylcentret og åbne op for dialog med medborgerne.
  • Sundhedspolitik i JammerbugtenFormålet med denne side er at orientere og synliggøre processen omkring Jammerbugt Kommunes nye sundhedspolitik.

Twitter

Jammerbugt Kommune er også til stede på Twitter, hvor vi opdaterer med servicemeddelelser og orienterer om udvalgte nyheder fra og om kommunen.

Følg Jammerbugt Kommune på Twitter - @Jammerbugt.

LinkedIn

Jammerbugt Kommune er også at finde på LinkedIn, hvor vi informere om erhvervs-nyheder og ledige jobs i kommunen. Følg Jammerbugt Kommune på LinkedIn.

Youtube

Vi vil i Jammerbugt Kommune rigtig gerne video-formidle ud til borgerne. Derfor har vi oprettet en kanal på YouTube, hvor vi lægger relevante nyheder op, der har en sjov eller på anden måde interessant billedside og kan kommunikere ud til borgerne. Jammerbugt Kommunes video-kanal.

 

 

Kommunikation:

Kommunikationskonsulent
Marianne Bue Lønskov
Tlf.: 72 57 73 99
mbl@jammerbugt.dk

Grafikere
Jacob Hass Thomsen
Tlf.: 7257 7423
jht@jammerbugt.dk

Hanne Boelt Baggesen
Tlf.: 72 57 74 65
hbb@jammerbugt.dk