Hjemmesiden

Det er kommunens hensigt, at jammerbugt.dk formidler myndighedsinformation og samtidig gør det nemt og attraktivt for borgeren at vælge digitale løsninger.

Kommunens hjemmeside, www.jammerbugt.dk, er bygget op i open source CMS'et Umbraco. Vores leverandør og webbureau er Kruso, der holder til i Aarhus.

Responsivt design

For at sikre størst mulig tilgængelighed, er hjemmesiden lavet responsiv. Det vil sige, at den helt automatisk tilpasser sig det medie, den bliver vist på. På den måde er det muligt at tilgå en brugervenlig og tilpasset version af hjemmesiden fra computeren, smartphones og tablets.

Forsiden

Forsiden er bygget op over et billede med et stort søgefelt i midten. Nedenfor er der tre indholdsfelter. Det første indeholder muligheden for at vælge mellem Nyheder og Annoncer. Det midterste felt indeholder aktuelle selvbetjeningsløsninger og det sidste er et kampagne område. De tre indholdsfelter følger med som en 'bund', når du navigerer rundt på siden. Lige over forside-billedet er menu-bjælken med de fire hovedmenu-punkter og menu-punktet Selvbetjening. Øverst oppe på skærmbilledet er forskellige links til aktuelt-vigtige sider placeret.

Navigation

Hovedmenu-punkterne Politik, Borger, Erhverv og Kommunen er fast forankret på alle sider på jammerbugt.dk. Under hvert hovedmenu-punkt ligger der relevante undermenu-punkter, der igen kan indeholde relevante under-undermenu-punkter. Indeholder et menu-punkt en eller flere under-punkter, illustreres det med et '>'. Når du lander på en side og gerne vil se, hvor du er henne på hjemmesiden, illustreres det ved stien, du ser lige under banner-billedet. Du har også mulighed for at klikke på ikonet 'Menu' lige over stien (stadig under banner-billedet), så får kommer alle menu-punkterne hen til den gældende side frem.

 

 

Kommunikation:

Kommunikationskonsulent
Marianne Bue Lønskov
Tlf.: 72 57 73 99
mbl@jammerbugt.dk

Grafikere
Jacob Hass Thomsen
Tlf.: 7257 7423
jht@jammerbugt.dk

Hanne Boelt Baggesen
Tlf.: 72 57 74 65
hbb@jammerbugt.dk