Fedtet spildevand

Læs om fedtet spildevand fra blandt andet kro, grillbar, cafeteria og storkøkken.

Søger du byggetilladelse til en levnedsmiddelvirksomhed, et erhvervsmæssigt køkken, en restaurant, et hotel, en café, en kantine, en grillbar, et pizzaria, en slagter, et bageri eller et cateringsfirma, er det  almindelig rutine, at vi stiller krav om en fedtudskiller.

Kravet om installation af en fedtudskiller i eksisterende byggerier kan også opstå som følge af tilstoppede kloakledninger.

Vi stiller normalt ikke krav om fedtudskillere ved små pølsevogne, som ikke bruger friture.

Større industri
Vil du opføre en større industrivirksomhed med meget fedt i spildevandet, som et slagteri eller et mejeri, er det ikke nok at opføre en fedtudskiller.

Da kræver vi en spildevandstilladelse med nærmere bestemmelser om tilladte hjælpestoffer, dimensioner på fedtudskiller og løbende spildevandsanalyser.

Tilladelse fra kommunen
Inden du installerer en ny fedtudskiller og ændrer på virksomhedens afløbsforhold, skal du søge om tilladelse hos Jammerbugt Kommune.

Ansøgningen kan indsendes elektronisk til kommunen via portalen Byg og Miljø

Kontakt en autoriseret kloakmester, inden du vælger din nye fedtudskiller. Det er vores sikkerhed for, at anlægget bliver dimensioneret og tilsluttet efter gældende regler og normer.

Du kan læse mere om fedtudskilleranlæg til fedtet spildevand i brochuren UNDGÅ FEDT I KLOAKKEN

Kontakt

Vækst- og Udviklingsforvaltningen
Lundbakvej 5
9490 Pandrup
Tlf.: 72 57 77 77
vu@jammerbugt.dk

Byg og Industri
Industrifaggruppen
industri@jammerbugt.dk

Kontakt

Vækst- og Udviklingsforvaltningen
Team Byg
Lundbakvej 5
9490 Pandrup
Tlf.: 72 57 77 77

Byg & Miljø Portalen

Byg & Miljø