Idehøring - udvidelse af husdyrbrug

Jammerbugt Kommune skal meddele miljøgodkendelse til husdyrbrug efter § 12 i Lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug. Det betyder, at projektet skal vurderes i forhold til virkninger på miljøet, og at offentligheden skal inddrages tidligt i beslutningsprocessen.

Fra 1. november 2016 bliver alle idehøringer vedr. udvidelse af husdyrbrug offentliggjort på portalen Digital MiljøAdministration - DMA.

Vejledning til DMA-portalen: Ved at klikke på ovenstående link kommer du ind på portalen Digital MiljøAdministration - DMA og her vælger du offentliggørelser, under myndighed vælger du Jammerbugt Kommune og kikker på søg. Du får nu en liste frem, som viser virksomhederne i alfabetisk rækkefølge, og du kan nu finde den virksomhed, som du søger efter.

Alle interesserede opfordres til at indsende forslag, ideer og bemærkninger til projektet eller til emner, der ønskes belyst i forbindelse med behandling af ansøgningen.

De bidrag, som Jammerbugt Kommune modtager, vil indgå ved behandling af projektet. Der kan anmodes om at få tilsendt en kopi af kommunens udkast til miljøgodkendelse, når dette foreligger.

Bemærkninger til projektet og anmodning om modtagelse af en kopi af udkast til miljøgodkendelse sendes til Jammerbugt Kommune.

For at læse dokumenterne skal du bruge Adobe Reader. Hvis du ikke har installeret programmet på din computer, kan du downloade det fra linket i højre side.

For at læse dokumenterne skal du bruge Adobe Reader. Hvis du ikke har installeret programmet på din computer, kan du downloade det fra linket i højre side.

 

Kontakt

Vækst- og Udviklingsforvaltningen
Lundbakvej 5
9490 Pandrup
Tlf.: 72 57 77 77
vu@jammerbugt.dk

Plan og miljø - landbrug
landbrug@jammerbugt.dk

 

Kontakt

Telefontider (tlf. 7257 7777):
Mandag - Onsdag 08.00-15.30
Torsdag 08.00-17.00 
Fredag 08.00-13.00

Nyttige links

Download Adobe Reader