Kan mit barn få et skolebuskort?

Jammerbugt Kommunes GIS-team har i samarbejde med Kørselskontoret udarbejdet et nyt dynamisk kort, der giver borgerne mulighed for hurtigt at danne sig et overblik over, hvilke afstandskriterier, der skal være opfyldt for, at en elev er berettiget til et skolebuskort.

Dette kort bliver brugt af Forvaltningen til beregning for kørselsberettigede elever. Forældre har selv mulighed for at se om deres barn er berettigede til skolekørsel, jf. afstandskriterier.

Skolevejen er den nærmeste vej eller sti, som eleverne kan færdes på til fods eller på cykel/knallert.

Skolevejens længde er afstanden ad offentlig tilgængelig vej mellem hjemmets grund og nærmeste indgang til skolegården.

Tjek afstanden på kortet og få hurtigt besked på, om dit barn kan få skolebuskort. Se "Kommunens digitale kort" til højre.

Bemærk, at kortet ikke kan bruges på en I-Pad.

Sådan bruges kortet:

• Vælg elevens klassetrin
  • Vælg den relevante skole fra listen
  • I adressefeltet vælges adressen

Kortet vises nu med farvekoder om eleven er berettiget til et skolebuskort.

Hvem udleverer skolebuskort når mit barn er kørselsberettiget?

Det er skolerne, der udleverer buskort til de kørselsberettigede elever.

Jeg har målt afstanden via www.krak.dk hvorfor kan mit barn så ikke få buskort?

Kommunen har i samarbejde med Teknisk Forvaltning udarbejdet et kort til beregning af afstande. Dette kort er meget nøjagtig og vil være det kort, der bliver brugt. Link til kortet kan du finde i højre side.

Kørselskontoret
taxa@jammerbugt.dk