Hvor og hvornår kan skolebuskortet bruges?

Skolebuskortet er gyldigt:

• Indenfor de 2 zoner der er påtrykt skolebuskortet på NT’s ruter.
  • Et skolebuskort er gyldigt til rejser indenfor zonerne på alle hverdage med undtagelse af skolernes sommerferie og perioden 24.-31. december. Et skolebuskort er ikke gyldigt til rejser på lørdage, søn- og helligdage, og på fredage skal sidste påstigning ske inden klokken 18.00.
  • Skolebuskortet kan ikke benyttes i NT's natbusser.
  • Det skoleår der er påtrykt skolebuskortet.
  • Reglen om, at et betalende barn kan tage et andet barn under 12 år med gratis i bussen, gælder ikke ved brug af skolebuskort.

Kommunen sørger ikke for:

• befordring til/fra SFO/fritidstilbud
  • befordring til/fra tandlæge, læge, frivillig musikundervisning og konfirmationsforberedelse.

Øvrige informationer:

• Skolevejen er den nærmeste vej eller sti, som eleverne kan færdes på til fods eller på cykel/knallert.
  • Skolevejens længde er afstanden ad offentlig tilgængelig vej mellem hjemmets grund og nærmeste indgang til skolegården.
  • Befordring sker til/fra stoppested i nærheden af elevens bopæl.
  • Længden på afstanden mellem elevens bopæl og bussens stoppested afgøres i hver tilfælde ud fra en konkret vurdering.
  • Der er ikke i lovgivningen anført maksimale grænser for længden af transporttiden.
  • Jammerbugt Kommune har ikke et serviceniveau, der tilbyder særlig vinterkørsel.

Kørselskontoret
taxa@jammerbugt.dk