Collective Impact-parterne besøgte Jammerbugt Kommune den 22. juni 2016

Sekretariatsleder Helga Grønnegaard udtaler: Tak for jeres bidrag til studieturen for Collective Impact-parterne i ”Det åbne land som dobbelt ressource”. Jeres engagement og viden gjorde studieturen til en stor oplevelse. Det er et privilegium for Collective Impact-parterne ved selvsyn at opleve, hvor positivt I har taget i mod projektet om multifunktionel jordfordeling.

Ingen kan være i tvivl om de mange gode kræfter og stedbundne potentialer, der findes i jeres område. I har allerede skabt et attraktivt lokalsamfund ved at gribe mulighederne proaktivt. Vi håber, at jordfordelingen kan være med til at knytte nogle af gode tiltag tættere sammen og løse op for endnu flere potentialer.

Det er klart, at jordfordeling kun er en brik i det samlede puslespil, der skaber et attraktiv, levende og dynamisk lokalsamfund med plads til alle generationer, som jeres. Med jeres ambitiøse tilgang til jordfordelingen er det ikke desto mindre en brik, som kan få en stor effekt i at gøre jeres lokalsamfund endnu mere attraktivt for beboere og besøgende. Til tider vil jordfordelingen møde ”bump på vejen” og blive svær og kompliceret. Men med jeres stærke vilje til de gode løsninger, har I det bedst mulige udgangspunkt for at få mange vindere ud af jordfordelingen.

Endnu engang tak for at vi måtte besøge jer på den skønneste plet i riget.

Jeg glæder mig til at følge det videre projekt og ønsker jer alt mulig held og lykke.

Program og turbeskrivelse for den 22. juni, 20 s.

Kontakt

Vækst- og Udviklingsforvaltningen
Lundbakvej 5
9490 Pandrup
Tlf.: 72 57 77 77
vu@jammerbugt.dk

Team Vand og Natur

Projektleder Marianne Fisker
Tlf. direkte: 72 57 77 36
mkf@jammerbugt.dk

Orbicon

Jordfordelingsplanlægger Niels Otto Haldrup

NIHA@orbicon.dk, tlf 30595507 

Fotos

Claus Bjørn Larsen