Affaldsnyheder

Her på siden kan du holde dig opdateret om nyheder på affaldsområdet, og finde information om hvordan din affaldsordning kommer til at se ud fremover.

Vi rykker på affaldsområdet, og der er en masse spændende ting i vente for 2016.PANDRUP GENBRUGSPLADS LUKKET 10-11-12. MAJ
03.05.2016

Pandrup genbrugsplads skal have lagt det sidste lag asfalt, og holder derfor lukket den 10-11-12 maj.
I stedet kan du benytte Aabybro genbrugsplads, Møllebækken 2, 9440 Aabybro.
Du kan finde åbningstider og læse om, hvad du kan aflevere på genbrugspladserne her.


VESTRE ALLE I BROVST
11.04.2016

Vestre Alle i Brovst får fremover tømt dagrenovation om mandagen i stedet for onsdag. 

NYE SKRALDEMÆND FRA 4. APRIL 2016
31.03.2016

Fra på mandag får vi nye renovatører for både papirordningen og dagrenovation. Fremover er det skraldemænd fra RenoNorden, der henter dit papir, og M. Larsen, der henter din dagrenovation. Du kan hjælpe de nye skraldemænd godt igang ved at tjekke, at de har gode arbejdsforhold på din grund. Hvis adgangsforholdene ikke er i orden, skal du stille din sæk eller container til skel på tømmedagen senest kl. 05.00 - dog kun hvis du bor i byen. På landet gælder samme regler som tidligere. Du kan tjekke adgangsforholdene på din grund med vores tjekliste 

DE NYE AFFALDSHÅNDBØGER

I affaldshåndbøgerne kan du finde al den info, du har brug for om affald - eller henvisning til, hvor du kan læse mere. Du kan se affaldshåndbøgerne her: 

Affaldshåndbog for boliger 2016 - bemærk, at du kun behøver at stille din sæk eller container til skel, hvis du bor i byen.
Affaldshåndbog for sommerhuse 2016

MEGET MERE GENBRUG
10.12.2015
2016 kommer til at stå i genbrugets tegn i Jammerbugt Kommune. Vi starter året ud med at tilføje karton til det, du må aflevere sammen med dit papiraffald. Hvis du har plads i din container, kan du altså fra nytår aflevere morgenmadsæsker, rør fra toiletpapir og køkkenruller, og andet karton sammen med dit papiraffald. Det gælder naturligvis også for papirboblerne. Du kan læse mere om genbrug af papir og karton her.

STORSKRALD PÅ BESTILLING
10.12.2015
Fra 1. januar 2016 er storskraldsordningen en bestilleordning. Det betyder, at vi ikke længere indsamler storskrald på faste ruter, men at man i stedet skal bestille afhentning, hvis man har storskrald, man ikke kan transportere til genbrugspladsen. Vi ændrer også, hvad der er omfattet af ordningen, så STORskrald fremover kun er store ting. Du kan læse meget mere på vores storskraldsside.